Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Projeye en birebir Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı sevap rahatlıkla oluşturulan ve kalabalık grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Mono blok gövde bünyesı cenah sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin yürekinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine sargılanması ile katkısızlanmaktadır.

Kullanılacak eş nüshası 100 kişeksiksiz aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH Pas veya PANİK Pas olmalıdır.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları modellere için değsorunmektedir. Peklik, bakım ve tamir kolaylığı ve estetik açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunmuş olduğu avantajlara rabıtalı olarak yeni kapı montaj projeniz muhtevain farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Cafcaflı sınıftaki fiilyerlerinde bile insanoğluın bir an Yangın Çıkış Kapısı önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın bapları yangın anında, binalarda bölümler arası yangın geçişini belirli bir çağ aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline Yangın Merdiveni Kapısı imkân sağlayıcı baplardır.

Tahliye Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başında ivedili durumlarda tahliye süresini kısaltma medarımaişetlevi gelir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının otomatik kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve kötüın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı darya kapanmaktadır.

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu düzenek sebebiyle kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin kıvılcım ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Yapıda bulunan insanların güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri Yangın Merdiveni Kapısı engelleyerek yangının arama altına düzenınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Lüzum bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak dunda alan düzlük illere ihtimam vermekteyiz.

Report this wiki page